Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gabriela Firea amenință că își va da demisia din toate funcțiile deținute în PSD

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vicedpreședintele PSD Gabriela Firea a declarat că își va demisia din toate funcțiile pe care le deține în PSD și va rămâne un simplu membru dacă nu va reuși să finalizeze ”într-un timp rezonabil” toate problemele grave ale Bucureștiului.

”Deşi am avut dezamăgiri anterior, acum cred că o parte din proiectele Capitalei vor fi rezolvate. Dacă nu, vă spun de pe acum - îmi voi da demisia din toate funcţiile politice, rămân simplu membru de partid, cred că oricum este cea mai onorantă calitate, aceea de simplu membru de partid, pentru că la ce îmi folosesc aceste funcții?

Președinte PSD Ilfov, președinte interimar PSD București, vicepreședinte la nivel național. Dacă eu, cu aceste funcții care par importante, cel puțin din exterior, nu reușesc să-i conving pe colegii mei din Guvern și din Parlament să privească cu obiectivitate și claritate problemele Capitalei ... ” - a declarat Gabriela Firea la Palatul Parlamentului, unde are loc ședința Comitetului Executiv al PSD.

Firea a afirmat că guvernele care s-au succedat la Palatul Victoria nu au sprijinit primăriile.

"Sunt primar al Capitalei de un an şi jumătate. În premieră, Bucureştiul a fost câştigat de şapte primari PSD, unul general şi şase de sectoare, şi din nefericire guvernele care s-au succedat la Palatul Victoria nu ne-au sprijinit", a declarat Firea, la Palatul Parlamentului.

Citește și
Gabriela Firea
Prețul dat de Gabriela Firea pe căciula de blană: ”Aveau și pe gri”

Ea a spus că acum i-a "renăscut" speranţa, pentru că o cunoaşte pe Viorica Dăncilă de câţiva ani şi ştie că este "un om corect şi un om care nu face rabat de la calitate".

”Dacă într-un timp rezonabil problemele grave ale Capitalei nu îşi vor regăsi o rezolvare, eu îmi voi da demisia din toate funcţiile politice”, a mai spus Gabriela Firea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult