Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gabriela Firea, după lansarea Vioricăi Dăncilă: Nu fiţi trişti! Ce nu te doboară te întăreşte

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le-a spus, sâmbătă, participanţilor la lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale, să nu fie trişti. "Ce nu te doboară te întăreşte", a afirmat ea.

"Nu fiţi trişti! Ce nu te doboară te întăreşte. (...) Sub nicio formă nu vom permite ca noi să devenim mici, pentru că PSD înseamnă România", le-a spus Gabriela Firea sutelor de membri şi simpatizanţi prezenţi la lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă, care are loc sâmbătă la Romexpo.

Ea a arătat că PSD a trecut prin multe, dar de fiecare dată şi-a revenit, întorcându-se la popor, potrivit News.ro. Gabriela Firea i-a criticat pe opozanţii PSD. „Cu cine doreşte preşedintele României să o înlocuiască pe doamna preşedinte, pe doamna premier? Cu un om de casă care atunci când a fost ministrul Transporturilor nu a construit niciun km de autostradă!", a spus Firea. Firea l-a criticat pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care a spus că "este foarte bun prieten cu verbul a pleca", arătând că acesta "pleacă" foarte mult în străinătate şi "pleacă" foarte mult capul. Firea a criticat şi USR, arătând că în Bucureşti USR este "condus de oameni care au făcut poliţie politică” şi susţinând că "ăştia-s oamenii de tip nou". Primarul general a spus că "avem nevoie de un preşedinte cu normă întreagă, nu în concedii şi week-enduri prelungite”.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
Ioan Mircea Pascu
Ioan Mircea Paşcu: ”Mi-am anunţat candidatura la postul de comisar al României”

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult