Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Firea, despre faptul că Dragnea ar fi ”cumpărat” unii lideri: Nu aș putea să vin cu dovezi

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea spune că nu poate să prezinte dovezi care să confirme zvonurile potrivit cărora Liviu Dragnea ar fi ”cumpărat” cu funcții pe unii lideri PSD, la ultima ședință CEX a partidului.

Aflată la Palatul Parlamentului, unde are loc ședința Biroului Permanent al PSD, Gabriela Firea a fost întrebată de jurnaliști dacă are informații despre această ipoteză, că Dragnea și-ar fi ”cumpărat” voturile la ultima ședință CEX, oferind funcții sau fonduri guvernamentale unor liderii județeni.

”Foarte concret și cu date, cum se spune cu sursa verificată din 3 locuri, eu nu aș putea să vin cu aceste dovezi. Eu pot să spun ceea ce s-a afirmat pe anumite holuri.” - a declarat Gabriela Firea.

Reporter: ”Acest grup de 9 rămâne unit?”

Gabriela Firea: ”Eu spun că sunt 11 și poate chiar mai mulți, pentru că au fost câțiva care au absentat motivat, pentru că pierdeau avionul. Unitatea noastră nu este disctructivă și nu este îndreptată împotriva unei persoane, ci este pentru îmbunătățirea luării deciziilor în partid, cu scopul ca guvernarea să fie și mai performantă, coaliția majoritară în Parlament, de asemenea, să funcționeze și mai bine.”

Citește și
tudorel toader
Planul lui Dragnea după victoria de la CEx. Tudorel Toader e următoarea sa țintă

Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu au cerut, vineri, demisia șefului PSD, Liviu Dragnea. Cu toate acestea, majoritatea social-democraților au votat pentru ca acesta să rămână liderul formațiunii.

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a cerut la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD, excluderea primarului Capitalei, Gabriela Firea, din formațiune, însă această propunere nu s-a supus la vot, întrucât șeful PSD, Liviu Dragnea, și premierul Viorica Dăncilă au considerat că „nu e necesar si oportun”.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult