Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Filmul zilei în care Dăncilă a devenit candidatul PSD. Premierul s-a plâns de Dragnea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este oficial: Viorica Dăncilă vrea să fie Preşedintele României. Conducerea PSD a votat aproape în unanimitate ca şefa guvernului să intre şi în cursa prezidenţială.

După rezultatele de la europarlamentare şi cum sondajele nu arată prea bine, nu a fost mare înghesuială în lupta pentru desemnarea candidatului PSD la alegerile prezidenţiale. Până şi Gabriela Firea, cel mai vehement contracandidat al Vioricai Dăncilă, s-a retras chiar înaintea şedinţei, după ce a discutat cu premierul. Aşa că Viorica Vasilica Dăncilă este cel mai bun candidat găsit acum de cei din PSD.

Puţini au fost cei care au criticat nominalizarea. Cel mai vocal a fost chiar Paul Stănescu. Deşi a susţinut-o pe Dăncilă după condamnarea lui Liviu Dragnea, Stănescu i-a dat exemplu pe Adrian Năstase şi pe Victor Ponta, candidaţi văzuţi puternici la momentul respectiv, dar care au pierdut, în final, alegerile. Teama social democraţilor e că partidul să nu intre nici măcar în turul doi.

"Nu m-a convins cu nimic doamna premier, eu singură am tras această concluzie, să mergem cu mai mulţi candidaţi, nu vreau să fiu motiv de scindare a formatunii politice din care fac parte”, a spus şi Gabriela Firea

După ce s-a plâns în faţa colegilor de epoca Liviu Dragnea şi de faptul că a fost "izolată" în partid, Dăncilă le-a promis că va pleca de la conducerea partidului dacă pierde alegerile.

Citește și
Victor Ponta, MTO
Dăncilă, Firea și Tăriceanu se înghesuie la prezidențiale. Pe cine vrea Ponta să susțină

„Domnul Iliescu, Năstase, Geoana, Dragnea, toţi au fost preşedinţii partidului cu bune şi rele, nu cred că noi câştigăm dacă îi vorbim de rău”, a spus ea.

Viorica Dăncilă trebuie să primească şi votul Congresului, programat pentru 3 august.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult