Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Europarlamentarul Cristian Preda îl critică pe Iohannis pentru că s-a dus la Consiliul Național al PNL

Europarlamentarul Cristian Preda a criticat prezența președintelui Klaus Iohannis la Consiliul Național al PNL, comparândul pe șeful statului cu fostul președinte Traian Băsescu.

El a spus că, de aproape 4 ani, Klaus Iohannis a vrut să arate că nu seamănă cu Traian Băsescu, ”însă astăzi a uitat de asta” şi s-a dus la o reuniune a PNL.

”De aproape patru ani, Klaus Iohannis caută să arate că nu seamănă cu Traian Băsescu. Azi a uitat de asta şi s-a dus la o reuniune a PNL. A înţeles că altfel pierde susţinerea pedeliştilor, care începuseră să caute o alternativă pentru 2019”, a scris Cristian Preda pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, că este nevoie de 'o alternativă raţională' în locul actualei guvernării, context în care a punctat că PNL trebuie să fie un partid unit, puternic şi solid.

Citește și
klaus iohannis
Șeful statului a sărit în apărarea șoferului anti-PSD: Aşa ceva nu s-a mai întâmplat din comunism

El le-a cerut liberalilor să le explice românilor cum se poate construi "o conducere raţională".

Preşedintele Iohannis a mai declarat că se luptă cu social-democraţii pentru 'a îngrădi efectele nefaste' ale guvernării acestora şi i-a întrebat pe liberali dacă sunt alături de el în această luptă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult