Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dragnea, reacție despre demisia ”foarte ciudată” a lui Negrescu: ”Altă întrebare!”

Demisia "foarte ciudată" a lui Victor Negrescu nu afectează pregătirea României pentru preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, a declarat luni preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Întrebat, la Parlament, de ce a demisionat Victor Negrescu din funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene, Liviu Dragnea a spus: "Cred că e bine să vă dea domnul Victor Negrescu răspunsul. Din câte am vorbit astăzi cu doamna prim-ministru, are deja propunerea de nominalizare a unui nou ministru la Afaceri Europene. Domnul Victor Negrescu este cel mai îndrituit să răspundă. Dacă nu va răspunde, atunci o să încerc să răspund şi eu, dar nu astăzi. Dar nu se pune problema ca această demisie foarte ciudată să afecteze pregătirea României pentru preşedinţia Consiliului UE. Acolo nu a lucrat un singur om, a lucrat o întreagă echipă, şi lucrează în continuare.

El nu a dorit să precizeze dacă Ana Birchall este cea care va prelua portofoliul lui Negrescu. "Nu sunt purtătorul de cuvânt al Guvernului şi vă rog să respectaţi lucrul ăsta. Interogatoriul ăsta s-a încheiat. Altă întrebare", a adăugat Dragnea la insistenţele jurnaliştilor pe această întrebare.

Presa centrală a relatat sâmbătă că ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi-ar fi depus demisia din funcţie.

Atribuţiile legale ale ministrului delegat pentru Afaceri Europene referitoare la reprezentarea şi gestionarea dosarelor CAG - Consiliul Afaceri Generale vor fi îndeplinite şi asigurate de un alt reprezentant al Guvernului, conform unei dispoziţii a premierului.

Citește și
Raluca Turcan
PNL propune înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă în scandalul Rise Project

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult