Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dragnea i-a răspuns în limba engleză unei jurnaliste străine că nu știe engleza. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Președintele PSD Liviu Dragnea i-a spus în limba engleză unei jurnaliste străine că nu știe ... limba engleză.

Aflat la Palatul Parlamentului, miercuri, liderul PSD a fost întrebat în limba engleză de jurnalista Britta Hilpert de la televiziunea publică germană ZDF despre dosarul DGASPC Teleorman, în care Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare.

Ironic, Dragnea a răspuns tot în limba engleză că nu cunoaște ...  limba engleză.

Jurnalista Britta Hilpert: De ce ați semnat pentru ca fonduri publice și europene destinate orfanilor să fie folosite de partidul dumneavoastră?

Liviu Dragnea: ”I dont speak english”. (”Nu cunosc limba engleză”, n. red).

Citește și
Liviu Dragnea
Dosarul în care Dragnea a fost condamnat, amânat. Șeful PSD ar putea avea un alt complet

Jurnalista Britta Hilpert: Ei, cum așa? V-am auzit vorbind în limba engleză. Este prea ușor. Ce părere aveți despre votul pentru doamna Kovesi?

Liviu Dragnea: ....

Înalta Curte l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvărşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu în dosarul DGASPC Teleorman, care viza angajarea fictivă a două angajate, Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Potrivit procurorilor, cele două angajate nu s-ar fi prezentat la serviciu şi nici nu ar fi prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul organizaţiei PSD Teleorman.

Instanţa supremă a admis cererea depusă de Liviu Dragnea privind reaudierea sa în acest dosar. Liderul PSD a fost citat pentru data de 18 martie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult