Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dragnea, atac la adresa lui Iohannis: "E dorința lui de a întârzia bugetul"

Bugetul "a fost construit foarte bine şi foarte riguros", voinţa şefului statului fiind de "a întârzia cât mai mult aprobarea bugetului de stat pentru a face cât mai mult rău României", a afirmat Liviu Dragnea.

"N-avem ce să modificăm, pentru că bugetul a fost construit foarte bine şi foarte riguros. Este doar dorinţa lui, intenţia lui, voinţa lui de a întârzia cât mai mult aprobarea bugetului de stat pentru a face cât mai mult rău României", a afirmat liderul social-democrat unde a participat la Conferinţa de alegeri a PSD Ialomiţa, potrivit Agerpres.

Dacă Guvernul va adopta Ordonanţă de Urgenţă pentru aprobarea plafoanelor bugetare, a spus el, săptămâna viitoare va fi adoptat bugetul şi retrimis la Cotroceni.

"Să-l semneze şi să-l promulge să se publice pentru ca milioane de copii români să beneficieze de alocaţii, programele de investiţii să înceapă să se deruleze în forţă, programele pe sănătate unde s-au alocat sume uriaşe să înceapă să se deruleze", a adăugat Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că va retrimite Parlamentului spre reexaminare Legea bugetului de stat pe anul 2019.

Citește și
liviu dragnea
Florin Cîţu: Dragnea a primit studiul de impact al BNR şi a fost şocat

"Voi retrimite Parlamentului pentru corectură şi îmbunătăţire Legea bugetului pe anul 2019. Mesajul este simplu: faceţi un buget sănătos pentru România! Parlamentul are ocazia, dar în primul rând responsabilitatea să facă rapid corecţiile necesare, astfel încât bugetul chiar să fie unul pentru dezvoltarea României", a declarat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult