Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Deputatul ex-AUR Mihai Lasca a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare

Publicația locală bihorjust.ro scrie că deputatul neafiliat Mihai Lasca, fost lider al filialei AUR Bihor, a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare și 120 de zile de muncă în folosul comunității.

Conform sursei citate, Lasca a fost acuzat că, în vara lui 2019, a blocat în trafic un șofer, pe care l-a bătut.

Prin această sentință definitivă, Curtea de Apel Oradea a respins ca nefondat apelul lui Ioan Mihai Lasca și a menținut dispozițiile hotărârii date, în noiembrie 2020, de Judecătoria Oradea.

Ioan Mihai Lasca este acuzat că, pe 24 august 2019, pe DN79 Oradea – Salonta, la ieșirea din Nojorid, a blocat o mașină, după care l-a luat la bătaie pe cel aflat la volan.

Victima le-a povestit judecătorilor că, după ce autoturismul i-a fost blocat, Lasca a coborât din mașina sa și a încercat să deschidă portiera șoferului. Pentru că nu a reușit, a rupt ștergătorul din partea stângă și s-a îndreptat spre portiera din dreapta-față.

Citește și
Florin Citu
VIDEO. Premierul Cîțu a fost ”fugărit” de jurnaliști și Simion, liderul AUR, prin Parlament

A deschis-o și a urcat în vehicul, unde l-a lovit pe cel aflat la volan în față și în zona costală. În urma agresiunii, victima a suferit răni multiple (TCF, fractură perete lateral sinus maxilar stâng, hemosinus asociat, chist subarahnoidian, nevralgie trigeminală) și a avut nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale.

Lasca este cunoscut în Parlament pentru că a declarat că Sars-Cov-2 este doar ”o răceală”, drept pentru care nu se va vaccina niciodată împotriva Covid-19 și nici nu poartă mască atunci când intră în magazine.

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult