Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Demisie cu scandal la AUR. George Simion, acuzat că a făcut petreceri cu ”acte de preacurvie”

Liderul filialei AUR Satu Mare, Iulian Câcău, a demisionat din această funcție, lansând acuzații dure la adresa președintelui partidului, George Simion.  

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Câcău susține că ”AUR-ul nu mai are stralucirea pe care o avea odinioară”.

El susține că, după ce AUR a ajuns partid parlamentar, ”au apărut fripturiștii”, ”personaje expirate politic”, care ”făceau vizite dese prin biroul lui George Simion, promiteau marea cu sarea, iar George mi-i trimitea și mi-i impunea (am dovezi înregistrări, convorbiri, chiar și propuneri nu tocmai ortodoxe)”.

În continuare, fostul lider AUR Satu Mare îl acuză pe George Simion că ar fi comis fapte care sunt în contradicție cu imaginea sa de ”creștin-familist”.

”Fariseismul pe care acest lider îl practică este de-a dreptul grotesc, să te folosești de imaginea bisericilor creștine, iar tu să organzezi congresul partidului duminica în timpul Sfintei Liturghii, să inițiezi acțiuni și proteste duminica când oamenii sunt chemați la rugaciune, să organizezi petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie și să te numești creștin-familist e total deplasat!

Citește și
George Simion, Virgil Popescu
Scandal la dezbaterile privind proiectul Legii offshore. Simion l-a numit ”hoț” pe ministrul Energiei

De aceea dragii mei, fiind dezamăgit de tot ceea ce a livrat acest lider, de la care mă așteptam măcar sa aibe cei 7 ani de acasă, am decis sa nu mai fac parte din acest proiect dictatorial pe care îl conduce ! Dumnezeu să fie cu noi cu toți!” - a transmis, supărat, Iulian Câcău. 

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult