Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Liviu Dragnea, ieșire nervoasă după întrebarea unei jurnaliste: ”Vorbiți cu Iohannis să mă împuște mâine”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Liviu Dragnea a cedat nervos miercuri la Parlament când a fost întrebat despre legea adoptată luni de Senat privind detenția la domiciliu pentru infractorii condamnați la maximum 5 ani de închisoare cu executare.

Liderul PSD a răbufnit după ce o jurnalistă l-a întrebat despre Legea adoptată luni de Senat privind corectarea pedepselor şi măsurilor privative de libertate prin care este permisă aplicarea pedepsei la domiciliului pentru anumite categorii de condamnări.

”Și cu ce dracu mă ajuta pe mine? Dacă mă întrebați înseamnă că aveți ceva în cap, m-am săturat de aceste minciuni. În afară de mine mai sunt alți oameni în țara asta, pe ei îi întrebați? Dacă nu sunt persoane publice, ei pot fi distruși? Sunt și eu om și îmi ajunge să răspund la aceste prostii.

Vorbiti cu haștagul, vorbiți cu Iohannis să mă împuște mâine și poimaine puteți vorbi despre ce se întâmplă în țara asta. Ați ajuns, oameni tineri, să susțineți securiștii, să susțineți abuzurile în România

Toate prostiile o sa le toți susțineți, dacă mă susțin pe mine. Mi-au distrus viața.

M-au condamnat fără probe la referendum ,cât și în dosarul angajărilor fictive din Teleorman. Asta e marea corupție de care se vorbește în România. De câteva luni nu se mai ocupă DNA-ul decât de asta, nu se ocupă de lucrurile serioase”, a spus Dragnea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult