Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dacian Cioloș: „Ne asumăm să conducem această ţară de mâine dacă e nevoie”

Preşedintele PLUS, fostul premier Dacian Cioloş, a declarat vineri că Alianţa USR-PLUS este gata să conducă ţara „de mâine dacă e nevoie”.

„Noi suntem gata - Alianţa USR-PLUS - să ne asumăm guvernarea de mâine, dacă e nevoie. Şi vreau să fie foarte clar lucrul acesta. Ne asumăm să conducem această ţară de mâine dacă e nevoie, dar pentru asta avem nevoie de dumneavoastră de toţi şi trebuie să vă aducem pe dumneavoastră pe toţi la urne ca să spuneţi ţării acesteia în ce direcţie să o ia. De asta am spus că avem nevoie în primul rând de alegeri anticipate”, a spus Dacian Cioloş, de pe scenă, la mitingul de lansare a candidaturii la prezidenţiale a lui Dan Barna, conform Agerpres.

Dacian Cioloş l-a susţinut vineri, la Sibiu, pe candidatul Alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale, deputatul Dan Barna, la lansarea programului şi a candidaturii. Dacian Cioloş şi Dan Barna au participat seara şi la un miting, la care au fost prezenţi mai puţin de 1.000 de oameni, în Piaţa Mică din Sibiu.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citește și
iohannis pnl brasov
Iohannis: „Sunt adeptul anticipatelor, dar trebuie să fim realiști.” De ce sunt ”aproape imposibil de realizat”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult