Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pascu, „frizerul” pus vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, demis de Ciolacu la două zile de la numire

„Frizerul” Cristian-Gabriel Pascu a fost eliberat din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc.  

Marţi, USR, prin vocea deputatei Diana Stoica, i-a cerut premierului să revoce numirea făcută la şefia Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) şi să permită adoptarea, de urgenţă, a legilor anti-păcănele.

„Îi cerem de urgenţă domnului Marcel Ciolacu să revoce această numire şi să pună în fruntea acestei instituţii pe cineva care înţelege cu ce se mănâncă această industrie, o mână de fier care să vină să facă ordine, să controleze şi să sancţioneze aceşti operatori. Şi, de asemenea, să votăm de urgenţă legile anti-păcănele", a afirmat Diana Stoica, la Parlament.

Ea a criticat faptul că la şefia ONJN a fost numit un „hairstylist", o persoană care nu are nicio pregătire în domeniu.

Luni, premierul Marcel Ciolacu a decis numirea lui Cristian-Gabriel Pascu în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Oficiul Naţional pentru Jocuri de noroc, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Două zile mai târziu, premierul a decis demiterea lui Pascu din funcția pe care tot el i-a dat-o, după cum reiese din Monitorul Oficial.

Citește și
grevă poșta română
Condiția pusă de angajații Poștei Române pentru ca greva să se încheie. Avertismentul transmis de Marcel Ciolacu

G4Media a relatat că, potrivit Curriculum Vitae al acestuia şi după cum a recunoscut şi el, pentru această publicaţie, nu are experienţă cu industria jocurilor de noroc. Pascu are o diplomă calificare UCECOM, coafură, şi a terminat Facultatea de Drept la Universitatea particulară Hyperion, la vârsta de 32 de ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult