Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ciolacu, nervos, după eșecul moțiunii: "Toţi trădătorii, toţi fripturiştii, toţi combinagii”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a postat pe Facebook un mesaj nervos în care îi numește pe cei care au contribuit în Parlament la menținerea Guvernului PNL ”trădători”, ”fripturiști” și ”combinagii”.

"Un nou record negativ - 60 de morţi de COVID-19! Secţiile ATI gem de bolnavi, România a depăşit China la numărul infectărilor. China!!! Toţi trădătorii, toţi fripturiştii, toţi combinagii care au ţinut acest Guvern în viaţă pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseişti a #PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru! La fel şi toate partidele care au girat corupţia, traseismul şi prostia Guvernului PNL!", a afirmat Marcel Ciolacu, marţi, într-o postare pe Facebook.

El susţine că "dezastrul este acum total".

"Cu economia pusă pe butuci, fără alocaţii dublate, cu pensii mărite în bătaie de joc, sub rata inflaţiei, şi cu o harababură totală în ceea ce priveşte începerea şcolilor! Chiar dacă nu avem majoritate în Parlament, vom continua să luptăm şi să venim cu soluţii!", a mai spus Ciolacu. 

Reacți președintelui PSD vine după ce, luni, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL nu a mai fost votată, deoarece nu au fost suficienți parlamentari prezenți.

Citește și
Dan Ciocan
Deputatul Dan Ciocan, exclus din PSD pentru că nu a fost în Parlament să voteze moțiunea

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult