Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Țara care a lăsat spectatorii pe stadion. Ce reguli au respectat aceștia

Cel mult o mie de spectatori pot asista la meciurile de baseball din Taiwan. Fanii au revenit încă de vineri în tribune.

Ei trebuie să respecte măsuri de distanțare socială și nu au voie să aducă alimente în interiorul arenei. ”Asta înseamnă că măsurile luate de guvernul nostru sunt riguroase”, a spus unul dintre spectatori, potrivit revistei Time.

Spectatorii așezați la cel puțin trei scaune și un rând distanță au asistat la meciul dintre Fubon Guardians și UniLions.

Înainte de startul partidei, ministrul sănătății, Chen Shih-chung, a apărut îmbrăcat într-un tricou cu numărul 0, simbolic pentru dorința guvernului din Taiwan de a avea zero cazuri de coronavirus.

Majoretele, primite înaintea spectatorilor

 

Citește și
Un club danez va avea suporteri drive-in când se vor relua meciurile
Un club danez va avea suporteri drive-in când se vor relua meciurile

Sezonul a început încă de luna trecută, de pe 11 aprilie, dar numai jucătorii, reprezentanții echipelor și majoretele au avut acces în stadion.

Liga de baseball din Taiwan, care are doar cinci echipe, a început meciurile înaintea ligilor mult mai cunoscute din SUA, Japonia și Coreea de Sud.

Până vineri, în Taiwan au fost raportat 440 de cazuri de coronavirus, la o populație de 23 de milioane de locuitori. Doar șase dintre cei infectați și-au pierdut viața. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult