Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ana Bogdan după participarea la JO de la Paris: Îmi voi aminti pentru totdeauna toate momentele de pe teren

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan a notat, într-un mesaj postat miercuri în social media, că îşi va aminti pentru totdeauna emoţiile de la Jocurile Olimpice de la Paris, unde a fost “ca un copil care îşi trăieşte o parte din visul său”.

Ea a precizat că vrea să participe şi la ediţia următoare a JO, la Los Angeles 2028.

“Sunt atât de recunoscătoare că am avut şansa să trăiesc această experienţă şi să joc la Jocurile Olimpice reprezentând ţara mea.

Îmi voi aminti pentru totdeauna toate momentele de pe teren când inima îmi bătea atât de repede încât la un moment dat aveam lacrimi în ochi şi fluturi în stomac pentru că am jucat pe un teren atât de special în faţa acelei mulţimi frumoase, ca un copil care îşi trăieşte o parte din visul său. Pe de o parte mi-aş fi dorit să-mi fi gestionat mai bine emoţiile de acolo, dar pe de altă parte asta sunt eu şi trăiesc totul profund.

Pentru mine a însemnat atât de mult să fiu acolo. Şi DA vreau să joc din nou la următoarele Jocuri Olimpice, în LA '28. Vreau să simt toate acele sentimente imense şi intense încă o dată, vreau să joc pentru ţara mea şi să am un parcurs de succes!

Citește și
Ionela Cozmiuc şi Gianina van Groningen
Ionela Cozmiuc şi Gianina van Groningen, în finală la dublu vâsle categorie uşoară, la Jocurile Olimpice de la Paris

Inima mea este o inimă fericită.

Este timpul pentru recuperare acum, deoarece tendonul lui Ahile m-a deranjat foarte mult în ultimele 2 luni şi să joc cu durere în fiecare zi, pot spune că nu este un sentiment grozav, dar voi fi pe mâini bune şi apoi, înapoi la muncă. Voi împărtăşi progresul meu cu voi”, a scris Ana Bogdan pe Instagram.

Ana Bogdan a participat la Paris 2024 şi la simplu şi la dubluu, alături de Jaqueline Cristian. La simplu, a fost eliminată în primul tur de Jasmine Paolini, numărul 5 mondial, iar la dublu ea şi colega sa au şierdut tot în primul tur în faţa echipei japoneze Shuko Aoyama/Ena Shibahara.

Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR și poți urmări Jocurile Olimpice de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device!

*Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult