Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacții după ce Musk a spus că tancurile sunt „o capcană a morții”: „Ucraina a semnat un contract pentru tancuri cu Tesla”

Miliardarul Elon Musk a fost ironizat pe Twitter după ce a scris că tancurile folosite în războiul din Ucraina arată ca Primul Război Mondial, fiind în continuare folosite tancuri, considerate „o capcană a morții” de către miliardar.

„Tancurile sunt acum o capcană a morții. Neavând superioritate aeriană niciuna dintre părți, rămâi cu infanterie și artilerie – în esență WW1(Primul Război Mondial)”, a scris Elon Musk pe Twitter. Mesajul lui Musk a atras mai multe reacții critice, dar și glume pe seama miliardarului. „BREAKING:Forțele Armate ale Ucrainei au semnat un contract pentru tancuri cu Tesla Motors, în valoare de 8 miliarde de dolari”, a postat contul de satiră Reuters Pitchbot, care nu are vreo afiliere cu agenția de presă.

„Siri, adaugă și "WW1" pe lista lucrurilor pe care Elon nu le înțelege”, a comentat o altă persoană.

„Ai crede că am evoluat și am depășit aceste lucruri până acum și ne-am fi concentrat timpul pe lucruri productive. Ce facem mai exact aici”, a comentat un alt utilizator.

După declanșarea războiului, când Rusia a atacat rețeaua de telecomunicații din țara vecină, Musk a anunțat că ucrainenii vor avea internet gratuit prin rețeaua sa de sateliți Starlink. Musk a stârnit însă furie în Ucraina în urmă cu câteva luni când a propus un plan de pace în care Ucraina să cedeze Crimeea Rusiei. Președintele Volodimir Zelenski a condamnat această idee.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult