Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Știam că sunt bolnav”. Un polițist și-a filmat ani la rând colegele în vestiar. Ce au descoperit anchetatorii la el acasă

Un ofițer de poliție de 26 de ani din Germania și-a filmat pe ascuns colegele când se schimbau în vestiar. Bărbatul, care și-a recunoscut faptele, este judecat de Tribunalul Regional din Hanovra, scrie Bild.

Parchetul l-a acuzat pe polițist de 98 de infracțiuni. Între timp, acesta a fost concediat.

Între 2019 și 2022, inculpatul este acuzat că înregistrat nu numai femei-ofițer de poliție care se schimbau la secția de poliție Linden-Limmer, un cartier al Hanovrei, capitala landului Saxonia Inferioară, dar ar fi realizat și alte filmări intime în studiouri de fitness sau piscine.

Totul a luat sfârșit după ce o femeie care mergea la sală a raportat prezența un dispozitiv de înregistrare în dușul unei săli de fitness. După sesizare, agenții l-au arestat pe polițist și, în urma percheziției domiciliare, i-au confiscat telefonul mobil.

Anchetatorii au descoperit un număr mare de videoclipuri pe care le făcuse de-a lungul anilor. Peste 50 de femei, multe neidentificate, au fost victimele voyeur-ului.

Citește și
Girofar
Atac cu bombă asupra unui convoi de diplomaţi străini în Pakistan. Un poliţist a fost ucis, iar alți patru răniţi

Pe înregistrări apar și o fostă logodnică a lui, dar și foste iubite ale inculpatului. În timpul procesului, fostul polițist a recunoscut în mare măsură acuzațiile: "Știam că sunt bolnav și dependent. Din fericire, am fost prins la un moment dat".

Acum, inculpatul pretinde că și-a schimbat viața. S-a mutat în alt oraș și a apelat la psihoterapeutic. Urmează o ședință cu expertul psihiatru al instanței despre obsesiile sale motivate sexual.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult