Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Spectacol” inedit la Moscova. O țeavă de canalizare spartă a creat o „fântână arteziană” înaltă cât o clădire. Video

Rețeaua de canalizare ar fi cedat la Moscova, au afirmat canalele rusești Telegram, iar o „fântână” de apă contaminată de înălțimea unor clădiri rezidențiale poate fi văzută în unele înregistrări.

Videoclipuri și utilizatori ai aplicației de mesagerie au susținut că sistemul de canalizare a cedat în capitală. Imaginile de pe rețelele de socializare arată „fântâna” uriașă de dejecții, în apropierea clădirilor rezidențiale și a altora în construcție, în cartierul Novaya Moskva, notează Mirror.

Anton Gerashchenko, a fost consilier al ministrului Afacerilor Interne al guvernului ucrainean între 2021 și 2023, a publicat în această dimineață trei clipuri pe X, în care reia informațiile din online-ul rusesc care susțin că sistemul de canalizare din Moscova a cedat.

„O „fântână” de înălțimea unei clădiri rezidențiale poate fi văzută într-unul dintre cartierele Moscovei. Un spectacol de rahat, la propriu”, a scris Anton Gerashchenko.

Citește și
atac ucraina donetk
Moscova revendică o nouă cucerire. Forţele ucrainene se află în dificultate în estul ţării

În ciuda afirmațiilor făcute de oficialul ucrainean, dar și a speculațiilor făcute de internauți, autoritățile din Rusia au o altă variantă. Mai exact, potrivit Gazprom, o secțiune nouă a unui gazoduct este curățată astfel de aer. Reprezentanții companiei au declarat că situația este sub control.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult