Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un britanic zis „Pablo Escobar” arată ce a primit de mâncare în ziua de Crăciun, într-o închisoare din Columbia

Un britanic care ispășește o pedeapsă de 14 ani într-o închisoare din Columbia a dezvăluit cum a arătat ”masa de Crăciun” cu care a fost servit în închisoare, scrie LadBible. 

Andrew Deamer, care a jucat un rol cheie într-o tranzacție cu cocaină în valoare de 350 de milioane de lire sterline, a primit orez, un bol de supă alături de o porție mică de morcov ras și o bucată de banană pentru desert.

În timp ce mulți oameni se relaxau după cină și se uitau la filme festive, condamnatul susține că juca cărți cu doi asasini cu care împărțea celula.

„Crăciunul este un moment pentru familie și este devastator să fiu atât de departe de casă în această perioadă a anului, fără să știu dacă voi scăpa cu viață din acest calvar”, a spus Deamer pentru The Mirror.

„În momente ca acestea îți dai seama că infracțiunile pur și simplu nu merită. Aș da orice pentru a petrece Crăciunul cu mama și fratele meu, pe care îi iubesc și de care îmi este foarte dor. Cea mai grea parte nu sunt șobolanii sau supa dezgustătoare, ci să fii departe de familia ta. Regret durerea și îngrijorarea prin care i-am pus să treacă”, a mai adăugat bărbatul.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult