Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Nu a violat-o, a fost doar un sărut prietenesc”. Regizorul Woody Allen îl apără pe Luis Rubiales

Regizorul american Woody Allen a minimalizat luni, într-un interviu acordat cotidianului spaniol El Mundo, gestul lui Luis Rubiales, care a sărutat-o pe jucătoarea Jennifer Hermoso la decernarea Cupei Mondiale feminine la fotbal.

Invitat de cotidianul spaniol El Mundo să prezinte „Coup de chance”, cel de-al 50-lea film al carierei sale, regizorul american Woody Allen a evocat afacerea Rubiales şi l-a apărat pe preşedintele suspendat al federaţiei Spaniole de Fotbal, minimalizând faptele, scrie news.ro.

„Este greu de imaginat că o persoană îşi poate pierde locul de muncă pentru un sărut în public”, s-a indignat regizorul. „Nu a violat-o, a fost doar un sărut prietenesc. Ce e în neregulă cu asta?”, a declarat Woody Allen.

Regizorul american a fost acuzat în anii trecuţi de agresiune sexuală asupra fiicei sale adoptive Dylan, lucru pe care Woody Allen l-a negat mereu.

Iker Casillas sau David de Gea şi-au arătat sprijinul pentru Jennifer Hermoso, iar Borja Iglesias, atacantul de la Betis Sevilla, a refuzat să mai joace pentru echipa naţională atâta vreme cât Rubiales este preşedintele Federaţiei, mişcare urmată de întreaga echipă campioană mondială feminină. Ministrul spaniol al Muncii a cerut, de asemenea, măsuri stricte împotriva lui Luis Rubiales.

Citește și
Luis Rubiales pupic
Parchetul spaniol va deschide o anchetă pentru presupusă „agresiune sexuală” în cazul sărutului lui Rubiales

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult