Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Era convinsă că va muri”. Fosta iubita a unui fotbalist, lovită și târâtă de o mașină pe o distanță de două străzi

O tânără, fosta iubită a unui fotbalist, a fost lovită de o mașină și târâtă pe o distanță de două străzi în timpul unui schimb de focuri între mai multe persoane.  

O tânără din Marea Britanie, care a traversat Atlanticul pentru a fi alături de partenerul ei fotbalist, fost jucător în Premier League pentru Aston Villa, a fost la un pas de tragedie după ce a fost implicată într-un incident armat și apoi lovită și târâtă de o mașină, în Missouri.

Ellie Bentley, în vârstă de 22 de ani, a fost lovită de un vehicul și trasă pe o distanță de două străzi în momentul în care un schimb de focuri a a avut loc în St. Louis, la sfârșitul lunii trecute, conform New York Post.

Tânăra a fost transportată la spital în stare critică, suferind mai multe fracturi, fiind supusă ulterior unor intervenții chirurgicale reconstructive.

Britanica a ajuns în SUA anul trecut, urmându-și iubitul, fotbalistul Indiana Denchev Vassilev, fost jucător la Aston Villa, transferat apoi la echipa de fotbal din St. Louis. Cu toate acestea, relația lor s-a încheiat, iar acum tânăra a trecut printr-un accident teribil.

Citește și
ionut lupescu
Ionuț Lupescu, „testat” de PNL înainte de a fi desemnat candidatul liberalilor la Primăria Capitalei

După mai multe operații și două săptămâni petrecute în secția de terapie intensivă, Ellie a fost externată din spital cu doar două zile în urmă.

„Era convinsă că va muri când a fost trasă sub vehicul”, a declarat avocatul tinerei, Ben Tobin.

Poliția a confirmat că șoferul care a lovit-o pe Ellie Bentley a fost arestat, în timp ce un alt individ implicat în schimbul de focuri și care a rănit o altă persoană, este încă în căutare. Oficialii au declarat că incidentul a izbucnit când un grup de persoane a încercat să urce într-o mașină greșită. La momentul incidentului, Bentley cobora dintr-o mașină, în apropierea locuinței sale din St. Louis, fiind surprinsă în mijlocul schimbului de focuri și ulterior fiind lovită de un autoturism.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult