Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Viktor Orbán, surprins în prosop în Croația. Cine deține vila unde a fost cazat premierul Ungariei

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, în vârstă de 60 de ani, a fost surprins în timpul unei scurte vacanțe la malul Mării Adriatice, mai exact în stațiunea Opatija din Croația.  

Informația a fost adusă la lumină de portalul de știri independent maghiar Gulyáságyú Media și preluată ulterior de publicația Blikk.

Acest episod a stârnit interesul opiniei publice din Ungaria și a ridicat întrebări despre locul unde s-a cazat premierul în timpul acestei escapade.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, pe 11 august, l-au arătat pe Viktor Orbán, care ieșea din apele Mării Adriatice și intra apoi într-o vilă situată la malul mării din Opatija. Premierul părea să folosească un cod personal pentru a accesa proprietatea. Cu toate acestea, publicația Gulyáságyú Media a subliniat că faptul că un prim-ministru, care se relaxează la malul mării, nu ar trebui să fie o problemă de interes public, deoarece oricine are dreptul la o vacanță.

Cu toate acestea, curiozitatea publicului a fost stârnită de locul unde Orbán și-a petrecut vacanța. Datele din registrul imobiliar croat arată că vila, cu o suprafață de aproape 350 de metri pătrați, este deținută exclusiv de sora lui Péter Ungár, liderul fracțiunii și copreședinte al Partidului Verzilor (LMP) din Ungaria.

Citește și
viktor orban, recep erdogan, vucic
Orban l-a primit pe Erdogan și pe alți lideri estici de Ziua Națională a Ungariei. Nu au lipsit controversaţii Babis şi Kurz

Întrebându-l pe Ungár despre acest subiect, acesta a recunoscut în fața jurnaliștilor că sora sa deține proprietatea respectivă în Croația, dar a declarat că nu are informații cu privire la cine este cazat acolo.

De asemenea, a menționat că a avut întâlniri cu Orbán nu doar în cadrul activităților politice, ci și în viața privată, însă nu a confirmat prezența premierului pe proprietatea surorii sale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult