Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Viktor Orban, la picioarele lui Donald Trump: „Lumea ar fi mai bună dacă v-ați întoarce la putere”

Premierul Ungariei, Viktor Orban, s-a deplasat în Statele Unite pentru întâlnirea cu fostul președinte american Donald Trump.

În urma unei întâlniri față în față la Mar-a-Lago (Florida), premierul Ungariei, Viktor Orban, a lansat din nou laude la adresa fostului președinte american Donald Trump.

"Pentru noi, ungurii, există un singur lucru de făcut, și anume să recunoaștem cu onestitate: lumea ar fi mai bună, și ar fi mai bună pentru Ungaria, dacă președintele Donald Trump s-ar întoarce la putere", a declarat el, potrivit agenției dpa, citată de Ukrainska Pravda.

Aceștia au mai discutat despre "o gamă largă de probleme care afectează Ungaria și Statele Unite, inclusiv despre importanța primordială a unor frontiere puternice și sigure pentru a proteja suveranitatea fiecărei țări".

Orban: „Trump a oferit respect în lume”

De asemenea, Orban a reiterat declarația sa anterioară potrivit căreia, în timpul președinției lui Trump, a existat pace în Orientul Mijlociu și în Ucraina.

Citește și
Joe Biden
Joe Biden critică întrevederea dintre Donald Trump şi prim-ministrul ungar Viktor Orban

El a susținut că Trump "a oferit respect în lume, creând astfel condiții pentru pace".

Orban a mai spus că speră că revenirea lui Trump la Casa Albă va revigora relațiile comerciale bilaterale.

După întâlnirea de la proprietatea lui Trump din Florida, Orban și Trump au plănuit să participe la un concert, a relatat Havasi Bertalan, purtătorul de cuvânt al premierului ungar.

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a fost de asemenea prezent la întâlnire.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult