Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO VIRAL. Act sexual într-o mașină oficială a ONU. Reacția reprezentanților instituției

Un clip de 18 secunde cu două persoane care întrețin acte sexuale într-o mașină a ONU, în Israel, i-au scandalizat pe reprezentanții instituției, scrie BBC.

Filmarea arată o femeie cu o rochie roșie care stă deasupra unui bărbat, pe bancheta din spate a unui autoturism 4x4 alb cu marcaje ONU.

Pe locurile din față ale vehiculului se află în tot acest timp alte două persoane, iar mașina se pune în mișcare după aproximativ 10 secunde.

Vezi video AICI.

Imaginile, care au fost distribuite pe scară largă pe rețelele de socializare, au fost filmate pe o stradă principală, de pe malul mării din Tel Aviv.

Reprezentanții Organizației Națiunilor Unite spun că sunt „șocați și profund tulburați” de această filmare, precizând că investighează incidentul și sunt aproape să identifice persoanele care apar în imagini.

Citește și
Raport ONU: Pandemia stimulează producţia şi consumul de droguri
Raport ONU: Pandemia stimulează producţia şi consumul de droguri

Persoanele implicate sunt cel mai probabil membri ai personalului unei organizații de menținere a păcii din Israel, a mai transmis ONU.

Stéphane Dujarric, purtătorul de cuvânt al secretarului general al ONU, António Guterres, a calificat comportamentul văzut în videoclipul de 18 secunde drept „scârbos”.

ONU are politici stricte de combatere a abaterilor de natură sexuală din partea membrilor personalului său.

Personalul care încalcă regulile de conduită poate fi repatriata sau interzis de la operațiunile ONU de menținere a păcii, dar este responsabilitatea națiunii lor de origine să ia măsuri disciplinare sau legale suplimentare, scrie BBC.

Organizația Națiunilor Unite a fost implicată în mai multe scandaluri sexuale de-alungul timpului. Acuzațiile la adreza personalului ONU au fost frecvente în ultimii ani.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult