Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Un curier, pus la pământ de un polițist din SUA. ”A parcat greșit”

Un nou scandal a izbucnit în SUA din cauza comportamentului agresiv al unui polițist. Un curier de culoare a fost arestat, deși aparent nu a făcut nimic greșit.

Arestarea din Warren, Michigan, a fost transmisă în direct pe facebook de unul dintre martori, scrie NY Post. În imagini, se vede cum un polițist a trântit la pământ un curier. Acesta a chemat întăriri, spre uimirea celor prezenți. 

”E ridicol. E cât mine de mare”, a declarat una dintre bătrânele care au asistat la incident, pentru Fox 2 Detroit.

”Din momentul în care sora mea a luat pachetul și l-a dus în casă și până s-a întors, polițistul deja îl trântise la pământ și chema întăriri”, a declarat cel care a făcut comanda, Jim Michaels.

El și vecinii i-au spus polițistului că tânărul nu a făcut decât să livreze un pachet. ”A parcat greșit”, i-ar fi răspuns polițistul.

Citește și
Tyler Timberlake
O nouă violență a unui polițist din SUA asupra unui bărbat de culoare: ”Nu pot să respir”

Primarul din Warren a cerut ca polițistul să fie dat afară, într-un mesaj pe Facebook, pe care l-a șters, după ce a vorbit cu șeful poliției. Acesta a cerut acuzarea curierului pentru că ”a refuzat multiple cereri de a prezenta permisul de conducere. De fapt, a refuzat de 11 ori”, scrie clickondetroit.com.

Șeful Poliției spune că agentul a intervenit în forță pentru a păstra situația sub control. Curierul în vârstă de 23 de ani va fi acuzat pentru că s-ar fi opus arestării, dar va fi sancționat și pentru parcare ilegală.

Unul dintre vicepreședinții Amazon, compania la care este angajat curierul, a declarat că imaginile sunt ”șocante, inacceptabile și de nescuzat”. Acesta a anunțat că Amazon își va sprijini angajatul. Polițistul a fost suspendat pe durata anchetei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult