Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. O femeie a încercat să oprească echipajul să închidă uşa avionului. Motivul revoltător

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un zbor spre China a fost întârziat după ce o femeie a încercat să oprească aeronava să decoleze pentru a o aştepta pe fiica sa care nu-şi terminase cumpărăturile pe aeroport, relatează The Independent.

Zborul Spring Airlines de la Bangkok la Shanghai trebuia să decoleze la ora 3.30 a.m, însă a fost întârziat jumătate de oră, din cauza unei pasagere care a încercat să oprească echipajul să închidă uşa avionului.

Într-un filmuleţ postat online de un călător al zborului respectiv se poate vedea cum pasagerii frustraţi se ridică şi se ceartă cu echipajul, în timp ce femeia în cauză stă pe jos în afara avionului.

Filmuleţul a devenit viral pe platforma chinezească de clipuri Douyi.

Un purtător de cuvânt al companiei Spring Airlines a declarat pentru Mail Online că pasagera se îmbarcase, însă ulterior şi-a pierdut cumpătul şi a încercat să împiedice personalul să închidă uşa aeronavei.

Citește și
motor avion
Un avion nu a mai decolat pentru că un pasager a aruncat monede în motor "pentru noroc"

Fiica ei, despre care se credea că a întârziat pentru că nu terminase cumpărăturile, ar fi sunat la poliţia aeroportului, cerând ca aeronava să aştepte pentru că pusese la cală două bagaje.

Zborul a decolat în cele din urmă fără cele două femei, iar cei 160 de călători aflaţi la bord au aterizat pe Aeroportul Internaţional Pudong la ora 9.14 a.m. - cu peste o oră întârziere.

Compania aeriană a condamnat comportamentul "necivilizat" al pasagerelor.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!  Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult