Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu la „hotelul vedetelor” din Marbella. Un bărbat a murit și alți 9 turiști au fost răniți

Your browser doesn't support HTML5 video.

O persoană a murit și alte nouă au fost spitalizate în Spania după ce un incendiu uriaș a izbucnit la un hotel din populara stațiune Marbella, relatează Daily Mail.

Martorii spun că au văzut „o uriașă bilă de foc” care a cuprins hotelul la puțin după ora locală 6:00, iar oamenii au sărit de la balcoane ca să scape de flăcări. Mai multe persoane au spus, de asemenea, că au auzit o explozie.

Imagini dramatice surprinse de turiști arată cu oamenii cazați în hotel escaladează fațada de lemn a clădirii ca să se salveze. Pompierii au aruncat cu apă pe pereții clădirii, ca să îi răcească și să permită oamenilor să se țină de bucățile de lemn până să ajungă salvatorii cu scara.

Hotelul de patru stele, aflat la aproximativ opt kilometri de Marbella, este des frecventat de vedete, printre care se numără și starurile din serialul britanic „The Only Way Is Essex”, Lauren Goodger, Abi Clarke și Lauren Pope.

Poliția a confirmat decesul unui bărbat de naționalitate franceză, care a murit în timp ce încerca să fugă din calea flăcărilor. Alte nouă persoane au fost spitalizate, după ce au inhalat fum. Opt dintre acestea au fost deja externate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult