Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Donald Trump și-a întrebat fanii dacă vor o felie de pizza mâncată pe jumătate de el. Toată lumea: ”Nuu!”

Fostul președinte Donald Trump a oferit o felie de pizza pe jumătate mâncată unor susținători entuziaști, în timpul unei opriri-surpriză la Downtown House of Pizza din Fort Myers, Florida, vineri seară.

Înregistrarea video, postată pe Twitter de reporterul CNN Kate Sullivan, îl arată pe fostul președinte ținând o cutie de pizza pepperoni într-o mână și o felie în cealaltă, în timp ce mulțimea scandează "Trump".

"Vrea cineva o bucată din care am mâncat eu?", a strigat el înainte de a lua o mușcătură din felie.

Dar, chiar și pentru susținătorii cei mai aprigi ai lui Trump, acest gest al fostului președinte al SUA a fost prea mult, astfel că au răspuns "Nuu!" la unison, notează Insider.

Peste 100 de fani s-au grăbit să-l vadă pe Trump când el s-a oprit să cumpere pizza, provocând un pic de haos, potrivit publicației locale Wink News.

Citește și
Trump creste in sondaje
Donald Trump crește în sondaje după punerea sub acuzare. Ce spun americanii

Pasiunea lui Trump pentru fast-food este deja cunoscută. Foștii săi consilieri au declarat că pizza a fost unul dintre "principalele alimente" de pe Trump Force One, iar el a apărut chiar într-o reclamă pentru un brand de pizza, împreună cu fosta sa soție Ivana, în 1995.

Iar, la un moment dat, Trump a declarat că nu îi place coaja de la pizza.

Vineri, fostul președinte s-a oprit la restaurant după ce a ținut un discurs la Lee County GOP's 2023 Lincoln-Reagan Dinner.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult