Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Cum arată acum regiunea Belgorod din Rusia, după ce a fost atacată de Ucraina. Este stare de urgență la nivel federal

Your browser doesn't support HTML5 video.

Presa de stat rusă a difuzat imagini care arată consecințele ultimelor lovituri aeriene ale Ucrainei în regiunea Belgorod, în timp ce evacuările continuă în teritoriile de la granița Rusiei. 

Ministerul rus pentru Situații de Urgență a declarat joi stare de urgență "la nivel federal" în regiunea Belgorod.

"Scopul principal al stării de urgență este de a introduce măsuri suplimentare de securitate și măsuri suplimentare de sprijin pentru cei care au avut de suferit", a declarat guvernatorul regiunii, Vyacheslav Gladkov, în raportul video al RU-RTR, citat de Associated Press.

O stare de urgență la nivel regional fusese declarată cu o zi mai devreme în Belgorod, iar schimbarea statutului sugerează că oficialii consideră că situația se înrăutățește și îngreunează capacitatea regiunii de a furniza ajutor.

Citește și
trupe ucraina, soldati ucraina
Ucraina a lansat invazia în Rusia fără permisiunea Occidentului. Planul bine pus la cale la Kiev pentru ofensiva-surpriză

Rezidenții care au suferit daune grave pentru sănătatea lor vor fi eligibili pentru a primi plăți de până la 600 000 de ruble (6 600 USD).

Cei care au suferit pierderi de proprietate sunt eligibili pentru până la 150 000 de ruble (1 700 USD), a anunțat Ministerul rus pentru Situații de Urgență.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult