Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Armata israeliană interceptează 16 rachete trase din Gaza. Imaginile filmate

Armata israeliană a acuzat sâmbătă Siria că a ordonat, cu sprijinul Iranului, tirurile de rachete venite în cursul nopţii dinspre enclava palestiniană Gaza împotriva Israelului.

”Tirurile de rachete din cursul nopţii împotriva Israelului au fost ordonate de Damasc cu implicarea clară a Gardienilor Revoluţiei, (armata de elită a Iranului)” a declarat purtătorul de cuvânt al armatei, Jonathan Conricus. Armata israeleniană a publicat pe Twitter imagini care surprind atacul cu rachete asupra unor clădiriimportanate ale Hamas.

Acesta a avertizat că riposta israeliană ”nu va fi limitată geografic”.

Cel puţin 39 de rachete au fost trase de gruparea radicală palestiniană Jihadul islamic dinspre Gaza în noaptea de vineri spre sâmbătă asupra teritoriului israelian, fără a provoca morţi sau răniţi, a comunicat armata.

Şaptesprezece dintre aceste rachete au fost interceptate de sistemul israelian de apărare aeriană Iron Dome, iar altele au căzut pe câmp. Armata Israelului a publicat imagini care surprind aceste scene.

Vineri, Ministerul Sănătăţii din Gaza a anunţat că şase palestinieni au fost ucişi în timpul unor manifestaţii şi ciocniri cu militarii israelieni postaţi de-a lungul barierei care desparte Israelul de enclavă, supusă de acesta unei blocade.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult