Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Urși panda falși într-o grădină zoologică din China. Câinii sunt vopsiți pentru a atrage vizitatori | VIDEO

O grădină zoologică din China a recunoscut că atracția sa vedetă, doi așa-numiți panda, sunt doar câini pictați.  

Câinii Chow Chow, pictați pentru a semăna cu animalul iubit al țării, au fost văzuți într-un videoclip filmat de un vizitator al grădinii zoologice din sudul provinciei Guangdong.

Videoclipul, postat luni pe Douyin, versiunea chineză a TikTok, a devenit viral, fiind distribuit de peste 1,4 milioane de ori și apreciat de peste 725 000 de utilizatori.

Într-o fotografie distribuită de un alt utilizator pe rețelele de socializare, caninii albi și negri pot fi văzuți într-o incintă, lângă un semn pe care scrie „câini pictați”.

„Ne numim Panda Dogs, un câine de companie care arată ca un panda. Suntem blânzi, inteligenți, prietenoși și adorabili!”, se arată pe panou.

Citește și
Marina SUA
SUA se pregătesc pentru un război cu China în 2027. „Marina va fi mai pregătită pentru un conflict susținut”

Managerul grădinii zoologice, pe nume Huang, a declarat că acești câini sunt una dintre atracțiile sale de top.

„Puteți vedea după numele nostru, suntem „Paradisul animalelor ciudate și al animalelor de companie drăguțe””, a declarat ea pentru postul de televiziune afiliat statului Sichuan Observation. „Aceștia sunt câini Chow Chow care sunt pictați (ca panda), deoarece aceasta face parte din specialitățile noastre”.

Nu este prima dată când câinii sunt pictați pentru a arăta ca urșii panda sau alte animale sălbatice în China.

În mai, o grădină zoologică din estul provinciei Jiangsu a stârnit indignare după ce vizitatorii au descoperit că a vopsit doi câini în alb și negru pentru a semăna cu panda. În urma criticilor numeroase, grădina zoologică a recunoscut șiretlicul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult