Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unul dintre doctorii acuzați de moartea actorului Matthew Perry și-a recunoscut faptele. Câți ani de închisoare riscă

Mark Chavez, unul dintre cei doi medici acuzați în legătură cu moartea lui Matthew Perry, a acceptat să pledeze vinovat pentru o acuzație legată de droguri.

Vineri, 30 august, Mark Chavez, în vârstă de 54 de ani, s-a prezentat la Roybal Federal Courthouse pentru a fi pus sub acuzare în cazul celor cinci persoane care se presupune că ar fi fost implicate în moartea actorului din Friends la vârsta de 54 de ani, în octombrie 2023, după ce i s-au injectat trei doze de ketamină în acea zi, potrivit People.

Mark Chavez s-a confruntat cu o acuzație de complicitate la distribuirea de ketamină, după ce anterior a recunoscut că a vândut ketamină doctorului Salvador Plasencia, care la rândul său ar fi furnizat droguri asistentului lui Perry, Kenneth Iwamasa.

Prezent în fața judecătorului magistrat Jean Rosenbluth, Chavez a declarat că și-a înțeles drepturile, iar judecătorul a fost de acord ca înțelegerea sa cu procurorii să meargă mai departe, potrivit Associated Press, NBC News și ABC News.

Potrivit AP, Rosenbluth i-a permis medicului din San Diego să rămână în libertate în baza unei cauțiuni negarantate de 50.000 de dolari, cu mai multe condiții, inclusiv predarea licenței medicale și a pașaportului.

Citește și
Matthew Perry
O rețea criminală ar fi vinovată pentru moartea lui Matthew Perry. Cinci persoane i-au distribuit ketamină

După ședința de judecată, avocatul lui Chavez, Matthew Binninger, a declarat reporterilor că acesta s-a simțit plin de remușcări și și-a acceptat implicarea în moartea lui Perry.

„Încearcă să facă tot ce-i stă în putință pentru a îndrepta greșeala care s-a întâmplat aici”, a declarat Binninger, conform AP. „Face tot ce îi stă în putere să coopereze, să ajute în această situație și are remușcări incredibile”.

Potrivit ABC News, Binninger a precizat că, deși Chavez a pledat oficial nevinovat vineri, acesta va pleda ulterior vinovat în timpul unei audieri de schimbare a pledoariei care nu a fost încă programată.

Procurorii au declarat că Chavez s-ar putea confrunta cu o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare la pronunțarea sentinței, au relatat posturile de televiziune.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult