Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut

Autoritățile din Italia au anunțat că au găsit trupurile a doi dintre cei tineri de origine română dispăruți în apele râului Natisone.

Au fost găsite, duminică dimineață, trupurile a doi dintre cei trei tineri care au dispărut în apele râului Natisone după ce, vineri, la puţin timp după ora 13:30, au fost luaţi de ape sub podul Roman din Orsaria di Premariacco (Udine). Este vorba despre Bianca Doroş şi Patrizia Cormos.

Potrivit Rai News, unul dintre cadavre a fost descoperit sub o piatră de mari dimensiuni, dar operațiunile de recuperare sunt în curs de desfășurare, deoarece trupul tânărului este de negăsit. Pe măsură ce nivelul a scăzut, a fost posibilă identificarea acestuia.

Familiile victimelor, anunțate

Cadavrul uneia dintre cele două fete a fost găsit pe malul râului, între Podul Roman și Podul Leproso. Acest lucru a fost raportat de către comandantul adjunct al brigăzii de pompieri din Udine, Sergio Benedetti. Duminică, cu un nivel al apei mult mai scăzut, practic revenit la normal, cadavrele au ieșit la suprafață.

Un cadavru a fost găsit la aproximativ 700 de metri în aval de locul în care cei trei tineri au căzut în apă, în timp ce celălalt se afla la aproximativ un kilometru distanță.

Citește și
pacienta spital
O pacientă de 22 de ani a fost violată la Urgențe, după care s-a sinucis. Tragedia a avut loc într-un spital din Italia

Familiile victimelor au fost anunțate imediat, mai notează jurnaliștii italieni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult