Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un violator român în serie, surprins în timp ce analiza potențialele victime pe o stradă din Marea Britanie | VIDEO

Un violator român, care a fugit în Marea Britanie după ce a comis viol în Elveția, a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce se analiza potențialele victime, cu câteva zile înainte de a viola o femeie.

Cosmin-Nicolae Vasioiu a umblat pe străzile din Exeter în iunie, anul trecut, în căutarea unor femei singure pe care să le atace, în ciuda faptului că fusese anterior încarcerat pentru un viol comis asupra unei tinere de 18 ani, în 2014.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, și-a urmărit ultima victimă până la cimitirul St. Bartholomew din centrul orașului, unde a atacat-o, a dezbrăcat-o și a violat-o, scrie Daily Mail.

Femeia a încercat să se lupte cu el și a țipat, ceea ce i-a alertat pe rezidenții care locuiau în apropiere și l-a făcut pe român să fugă.

Citește și
violator
Cine este psihologul Giuseppe Bogdan, considerat cel mai mare violator din istoria României. Ce le făcea victimelor sale

Ulterior, acesta bărbierit și s-a tuns, apoi și-a rugat un prieten să îi spele hainele și pantofii pentru a nu fi recunoscut.

Individul a fost arestat și va ispăși o pedeapsă de 18 ani, după ce a fost condamnat pentru viol.

Judecătorul care se ocupă de caz a spus că Vasioiu nu regretă infracțiunea și, mai mult decât atât, se consideră victimă.

Vasioiu a fost, de asemenea, înscris în registrul infractorilor sexuali pe viață.

Se așteaptă ca Vasioiu să își ispășească pedeapsa în Marea Britanie înainte de a fi extrădat în România.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult