Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un veteran de război, în vârstă de 105 ani, a dezvăluit care este secretul longevității

Harry White, născut în 1916, a sărbătorit împlinirea a 105 ani pe 30 august. Bărbatul a luptat în cel de-Al Doilea Război Mondial și a fost ofițer în cadrul Serviciilor Secrete.

Fostul ofițer locuiește în D.C. de 98 de ani, în copilărie locuind în Carolina de Sud. Harry White a luptat peste hotare în cel de-Al Doilea Război Monidal din 1942 până în 1945, potrivit Fox News.

După ce s-a întors în SUA, veteranul a lucrat pentru Serviciile Secrete din 1961 până în 2001. În misiunea sa, el a protejat președinții Statelor Unite, înalții oficiali guvernamentali, diplomații și demnitarii străini. Acesta are doi fii, pe Harry White Jr. și pe Michael White, dar și 19 strănepoți.

Cu ocazia împlinii a 105 ani, pentru Harry White s-a organizat o ceremonie în care s-a vorbit despre toată cariera sa și despre ajutorul pe care acesta l-a acordat Statelor Unite.

Citește și
veteran razboi
Ceremonie emoționantă, în Dâmbovița, pentru un veteran de război. Ce le-a spus bărbatul celor prezenți

„Domnul White a primit un premiu pentru arestarea a peste 30 de falsificatori de cecuri și pentru slujirea a mai multor președinți. A fost recunoscut printre colegii săi ca o persoană cu un caracter deosebit, dar și pentru sfaturile pe care le dădea proaspeților angajați. Onestitatea și integritatea lui i-au adus respectul colegilor săi, precum și al supraveghetorului său și al celor pe care i-a protejat”, s-a transmis în rezoluție.

 

 

La sărbătorirea a 105 ani, Harry White s-a păstrat optimist: „Mă simt bine. Mă bucur că am împlinit 105 ani. Mi-aș dori să mai trăiesc încă pe atât”, a spus veteranul pentru NBC4 Washington.

„Am avut o viață minunată, am trăit o mulțime de experiențe frumoase, dar și unele mai puțin bune, dar nu le-am lăsat să ne doboare”, a spus Harry White.

De asemenea, fostul ofițer a mărturisit și care este secretul longevității sale: „Tratarea corectă a tuturor oamenilor și efectuarea lucrurilor corecte în viață”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult