Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tren cu 700 de pasageri, evacuat. Ce a descoperit într-o toaletă o femeie de serviciu

Un tren în care se aflau aproximativ 700 de pasageri a fost evacuat în staţia din Frankfurt (sud-vestul Germaniei) după ce în una dintre toalete a fost găsit un pistol, transmite sâmbătă DPA, potrivit Agerpres.

Un purtător de cuvânt al poliţiei federale germane a declarat că arma nu era încărcată. Deocamdată nu este clar cum a ajuns pistolul în toaleta respectivă.

Trenul de mare viteză ICE efectua o cursă Dortmund-Munchen, în timpul căreia o femeie de serviciu a găsit un pistol într-o toaletă.

Operaţiunea de securitate care a urmat a făcut ca toţi pasagerii să fie nevoiţi să coboare în staţia de la aeroportul din Frankfurt.

După descoperirea armei, întregul tren a fost controlat cu ajutorul câinilor poliţişti. Ulterior, poliţia a anunţat că nu au fost descoperite alte obiecte periculoase la bordul trenului.

Citește și
Dona aeroport
Alertă pe Aeroportul din Dubai, din cauza unei drone. Zborurile, suspendate temporar

Majoritatea pasagerilor şi-au continuat călătoria cu alte trenuri. După încheierea verificărilor la Frankfurt, trenul implicat în acest incident a plecat spre Munchen în jurul orei locale 17:20.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult