Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr american care a învins cancerul a fost răpus de coronavirus

Un american în vârstă de 34 de ani, care a reușit să învingă o formă gravă de cancer, a fost ucis de coronavirus, pe care l-a contractat în urma unei călătorii la Disney World, scrie CBS Miami.

Jeffrey Ghazarian, în vârstă de 34 de ani, din Glendora, Statele Unite ale Americii, a murit într-un spital din Pasadena, unde timp de mai bine de cinci zile a luptat cu noul tip de coronavirus.

Bărbatul, care în copilărie suferise de astm și bronșită, a învins o formă de cancer testicular în 2016, însă sistemul lui imunitar era slăbit, iar infecția cu noul coronavirus l-a ucis.

Bărbatul a fost diagnosticat cu noul coronavirus la începutul lunii martie, când medicii i-au prescris antibiotice și l-au trimis acasă, în carantină. Câteva zile mai târziu, însă, starea lui de sănătate s-a înrăutățit, iar după alte câteva zile, acesta a murit.

Disney a transmis „cele mai profunde condoleanțe” familiei, mentionând că sunt în contact cu oficialii din domeniul sănătății, transmite CBS Miami.

Citește și
regizor rus
Cum să reziști în izolare. Sfaturi de la un regizor rus, care a stat 2 ani în arest la domiciliu

”Ne va lipsi Jeff în fiecare zi, dar îi suntem recunoscători pentru amintirile frumoase pe care ni le-a lăsat”, a precizat sora acestuia, potrivit Daily Mail.

Între timp, republicanii din Senatul american au prezentat un plan de stimulare economică de 1 trilion de dolari pentru a oferi fonduri direct întreprinderilor și populației americane.

Peste 1.000 de persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus în SUA, vineri înregistrandu-se 19 decese.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult