Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr a vizitat 20 de orașe diferite fără să plătească cazare, cu ajutorul unei aplicații

Un tânăr din Belgia a vizitat 20 de orașe diferite din Europa fără să plătească cazare în niciunul dintre ele, datorită aplicației de dating Tinder.

Anthony Botta, în vârstă de 25 de ani, a profitat din plin de aplicația de dating Tinder și și-a transformat, astfel, întâlnirile în vacanțe. Bărbatul a vizitat 20 de orașe europene și s-a întâlnit cu 21 de femei, în casele cărora a și rămas pe perioada traseului său.

Tânărul și-a numit găselnița ”tinder-surfing” și a postat constant fotografii pe Instagram și clipuri pe YouTube din timpul călătoriei sale.

Anthony a folosit varianta Tinder Plus, o aplicație diferită față de cea obișnuită, pentru care trebuie să plătești, dar care îți permite să te conectezi cu oameni din ce oraș sau țara vrei tu.

El și-a stabilit destinațiile de dinainte de a-și începe călătoria și a fost găzduit apoi de femeile cu care s-a conectat cu ajutorul aplicației.

Citește și
turisti china
De ce au ales turiștii din SUA și China să facă Revelionul în România

De-a lungul călătoriei sale de două luni, Anthony a vizitat orașe din Olanda, Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Slovacia și Cehia, dar și orașe din propria țară, Belgia.

”Am reușit să găsesc o gazdă în fiecare oraș în care voiam să merg, cu excepția Vienei, așa că am mers direct la Bratislava, deoarece este la doar o oră distanță”, a povestit tânărul.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult