Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pedeapsa primită de tânărul care și-a bătut joc de un cerșetor român. Ce i-a dat să mănânce

Un tânăr din Spania, care publică farse pe YouTube, a fost condamnat la 15 luni de închisoare, după ce a păcălit un om al străzii român să mănânce biscuiți care erau umpluți cu pastă de dinți.

Astfel, el a fost acuzat că a comis o „infracțiune împotriva integrității morale”, după ce bărbatului i s-a făcut rău. Mai multe imagini găsiți în galeria foto din acest articol!

Totodată, o instanță din Barcelona i-a ordonat să îi plătească omului străzii aproximativ 20.000 de euro și i s-a interzis accesul la platforma YouTube timp de cinci ani, scrie Daily Mail, care citează New York Times.

Kanghua Ren, un spaniol de origine chineză, în vârstă de 19 ani, a filmat momentul în care îi oferă lui Gheorghe L. biscuiții cu pastă de dinți, fără ca bărbatul să știe că vloggerul a înlocuit crema. Bărbatului de 53 de ani i s-a făcut rău.

„Poate că am exagerat puțin. Dar priviți partea pozitivă: pasta îi va curăța dinții. Nu cred că se spălase pe dinți de când a ajuns sărac”, a spus el în filmulețul postat pe YouTube.

Citește și
james charles
Isterie la un mall, luat cu asalt de mii de tineri. ”Fetele din școala noastră sunt obsedate”

Potrivit documentelor din instanță, vloggerul (n.r. cunoscut ca Reset) câștigase peste 2.000 de euro din reclame, canalul său de YouTube având peste un milion de urmăritori. Cu toate acestea, întrucât era la prima infracțiune, el a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

„Oamenii exagerează când vine vorba de farsele făcute cerșetorilor. Dacă aș fi făcut asta unei persoane normale, nu ar fi zis nimeni nimic.”

Tânărul avea de gând să petreacă toată noaptea pe stradă cu cerșetorul din România, însă un martor a sunat la poliție. După aceea, i-a oferit bărbatului în jur de 340 de euro ca să păstreze tăcerea cu privire la incident. În instanță, omul străzii a declarat că nimeni nu s-a purtat așa urât cu el.

Oamenii legii au mai descoperit că în trecut, vloggerul le dăduse mai multor copii și bătrâni sandvișuri umplute cu excremente de pisică. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult