Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Suma uriașă pe care o va primi un bărbat înșelat de la amantul soției

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din SUA a câștigat 750.000 de dolari în urma unui proces neobișnuit, după ce l-a dat în judecată pe amantul soției sale.

Kevin Howard și soția sa erau căsătoriți de 12 ani, când, la un moment dat, femeia i-a propus să se despartă. Cei doi au început să meargă la terapie de cuplu, însă Howard și-a dat seama că ceva nu este în regulă. Acesta a angajat un detectiv particular care a descoperit că soția sa, de care a și divorțat între timp, îl înșela cu un coleg de muncă, potrivit CNN.

"A venit la noi la cină de mai multe ori, am petrecut timp împreună. Credeam că îmi e prieten”, a spus Howard.

"Cred în sanctitatea căsătoriei, iar oamenii ar trebui să vadă care sunt consecințele, nu doar încalcă jurămintele religioase ci și responsabilitățile legale", a adăugat el. 

Acesta l-a dat în judecată pe amantul soției pentru "alienare de afecțiune", lucru posibil datorită unei legi care există doar în Carolina de Nord și alte șase state americane, iar instanța i-a dat câștig de cauză.

Citește și
politie
Crimă din gelozie. Un bărbat l-a executat pe presupusul amant al soției

Legislația privind "alienarea de afecțiune" permite persoanelor căsătorite care sunt înșelate să dea în judecată amantul soțului sau soției pentru că au "intervenit în mod intenționat în relație".

Ca să câștige un astfel de proces, persoana care face acuzația trebuie să demonstreze că mariajul era unul fericit, iar a treia persoană a intervenit în relație și a cauzat despărțirea. 

Avocata bărbatului spune că de-a lungul carierei a reprezentat mai multe persoane, iar cea mai mare sumă obținută în instanță într-un astfel de caz se ridică la 8,8 milioane de dolari

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult