Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un rus a sesizat poliția după ce o femeie cu care a Ieșit la întâlnire a refuzat să plătească partea ei din nota de plată

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, rezident al Moscovei, a făcut un pas neobișnuit și s-a prezentat la sediul poliției pentru a reclama o întâmplare deranjantă, petrecută în timpul unei întâlniri romantice.

Motivul? Femeia cu care a ieșit la o cafenea a refuzat să contribuie la plata jumătății notei de plată, scrie vm.ru.

După ce s-au cunoscut online și au petrecut câteva zile conversând, cei doi au decis să se întâlnească la o cafenea de pe Mira Avenue.

Însă, la sfârșitul serii, când nota de plată, în valoare de 16.000 de ruble (aproximativ 150 de euro), a fost adusă, femeia a fost reticentă să-și achite partea din consumație. Motivația ei a fost că majoritatea preparatelor comandate aparțineau bărbatului și nu ei.

După acest incident, femeia a părăsit restaurantul, iar tânărul nemulțumit a luat o decizie neobișnuită: s-a prezentat la poliție pentru a depune o plângere împotriva femeii, care a refuzat să împartă nota de plată. Autoritățile au demarat o investigație în acest caz pentru a clarifica situația.

Citește și
Maia Sandu
Maia Sandu, întâlnire cu ministrul francez al Apărării la Chișinău: ”Franța ne va ajuta să fim mai rezilienţi la provocări"

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult