Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român din Spania și-a sechestrat fiicele, a amenințat că le ucide și a încercat să arunce în aer blocul în care locuia

Un român a fost protagonistul unor scene uluitoare, sâmbătă, în orașul spaniol Coslada. Înarmat cu un cuțit, individul și-a sechestrat propriile fiice în apartament, apoi a amenințat că le ucide și a încercat să arunce în aer clădirea.

Bărbatul, care are 43 de ani, s-a baricadat în casă împreună cu cele două fete ale sale, după ce a aflat că soția lui a depus plângere pentru violență de gen și a cerut divorțul, potrivit El Mundo.

Când polițiștii iberici și-au făcut apariția la fața locului, individul a amenințat că își va ucide fetele cu un cuțit, dacă oamenii legii îndrăzneau să treacă de ușa casei sale.

Fata cea mică a bărbatului, Sara, în vârstă de 12 ani, a reușit să scape sărind desculță și în pijama pe terasa casei de alături. În schimb, Miriam, sora ei, în vârstă de 15 ani, a rămas cu tatăl ei în casă, fiind obligată.

La un moment dat, românul a deschis butelii cu gaz din casă și a anunțat că aruncă în aer clădirea. Ajunși și ei la fața locului, pompierii au pus în funcțiune un sistem de captare a scurgerii gazului, pentru a preveni o explozie devastatoare. Toți locatarii au fost evacuați și nu s-au putut întoarce în casele lor până seara.

Citește și
Spania: Timp de 15 ani, doi români au trimis la cerșit tineri cu handicap. Averea uriașă pe care au strâns-o
Spania: Timp de 15 ani, doi români au trimis la cerșit tineri cu handicap. Averea uriașă pe care au strâns-o

După mai bine de șapte ore de negocieri, românul și-a eliberat fata cea mare și s-a predat, iar oamenii legii l-au arestat.

El a fost acuzat de reținere ilegală, rele tratamente și răpire, pentru care ar putea primi între șase luni și doi ani de închisoare.

Și-a terorizat soția

Elena, o femeie în vârstă de 39 de ani, prietenă cu soția românului, a declarat că individul și-a terorizat nevasta. Potrivit acesteia, mama Sarei și a lui Miriam era de mulți ani victima violenței de gen.

După ce românul a fost arestat, soția lui a răsuflat ușurată. "Mi-a spus că în sfârșit e liber", a dezvăluit Elena.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult