Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român din Italia a amenințat că-și va arunca fetița de un an pe geam, după ce și-a bătut soția

Un român din Italia, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat, duminică dimineață, după ce și-a agresat soția și a amenințat, în fața carabinierilor, că-și va arunca fetița de 1 an pe fereastră.

Femeia a fost găsită în stradă de polițiști, alături de două dintre fetele ei, în vârstă de 12 și 14 ani, după ce soțul, aflat în stare de ebrietate, a lovit-o, scrie primapavia.it.

Cea de-a treia fiică a femeii, în vârstă de 1 an, rămăsese în casă.

Bărbatul se afla în interiorul locuinței situate la etajul 3 și a devenit agitat atunci când i-a văzut pe carabinieri. După ce a aruncat cu ghivece cu flori către ei, bărbatul a început să amenințe că va arunca pe geam și copila de un an, învelită într-o pătură.

În momentul în care oamenii legii au reușit să intre în casă, bărbatul s-a îndreptat spre fereastră cu fetița. Polițiștii au folosit un pistol cu electroșocuri pentru a-l opri. Un ofițer a reușit să prindă fetița înainte ca aceasta să cadă.

Citește și
Papa Francisc
„Mulţi copii sunt flămânzi şi tu îmi aduci asta”. Papa a răbufnit când o femeie a deschis geanta și a cerut o binecuvântare

După ce și-a revenit din șoc, bărbatul s-a ridicat și a început să-i lovească pe carabinieri cu pumnii și picioarele. Într-un final, ofițerii au reușit să-l încătușeze.

Românul a fost arestat și dus la închisoarea Pavia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult