Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român care livra colete în Marea Britanie a fost ucis de hoții care voiau să-i fure duba. A fost târât sute de metri

Un român de 42 de ani stabilit în Marea Britanie, care livra colete pentru Amazon, a fost ucis marți seară, în Anglia, de hoții care i-au furat duba.

Claudiu-Carol Kondor, din Sheffield, a murit în timp ce încerca să oprească un hoț care îi furase duba când livra colete, scrie BBC.

În timpul confruntării, hoțul a demarat în trombă, cu românul agățat de portiera automobilului. Acesta a fost târât pe o distanță de peste 800 de metri, timp în care vehiculul a lovit și două mașini parcate.

În cele din urmă, după ce duba condusă de hoț a lovit mai multe mașini parcate, românul s-a prăbușit pe asfalt, inconștient.

Un trecător l-a observat și a anunțat serviciile de urgență. Echipajul medical sosit la fața locului a l-a resuscitat, însă în zadar. Bărbatul a fost declarat decedat în cele din urmă.

Citește și
everest
Un alpinist român, găsit mort pe muntele Everest, la peste 7.000 de metri altitudine. Unde a fost descoperit

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat miercuri seară, fiind suspectat de uciderea românului.

Un alt individ, un tânăr de 24 de ani, a fost arestat joi, în timp ce o femeie a fost reținută, fiind acuzată că a fost complice.

Managerul companiei unde românul era angajat este șocat de cele întâmplate și a transmis că „pierderea inimaginabilă” a lăsat pe toată lumea „devastată”.

”Claudiu a fost un membru dedicat și prețuit al familiei SP Transport Group. El a fost mai mult de un coleg, a fost un prieten. Modul dedicat în care își îndeplinea sarcinile de muncă, camaraderia de care a dat dovadă, nu vor fi niciodată uitate!”, a declarat Mike Neill, manager operațional la compania la care lucra românul.

De asemenea, compania a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a sprijini financiar familia românului ucis.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult