Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român a intrat într-un hotel din Italia să mănânce gratuit la bufetul suedez, alături de oaspeți. Apoi a sărit la bătaie

Un român s-a ales cu dosar penal după ce a atacat carabinierii chemați să-l dea afară dintr-un hotel, unde a intrat și a început să mănânce liniștit de la bufetul suedez, alături de cei cazați acolo.  

Un incident neașteptat a perturbat liniștea serii la un hotel din Montegrotto Terme, când un bărbat român în vârstă de 53 de ani, vizibil afectat de consumul de alcool, a intrat în restaurantul hotelului și a început să se servească senin de la bugetul suedez, alături de oaspeții cazați acolo, scrie Rotalianul.

Românul a continuat să mănânce liniștit până când personalul hotelului a sesizat intrusul și a chemat carabinierii în ajutor.

Românul a sărit la bătaie la carabinierii chemați să-l scoată din hotel

Oamenii legii au venit imediat la fața locului, dar românul nu a vrut în ruptul capului să se dea dus la bufetul cu mâncare al hotelului.

Situația a escaladat rapid, iar bărbatul a sărit pur și simplu la bătaie, atacându-i cu pumnii și picioarele pe carabinieri.

Citește și
roman militar ucraina
Militarul român care a murit în Ucraina avea 27 de ani și a fost ucis de o dronă rusească. „Am încercat să-l oprim”

În cele din urmă, forțele de ordine au reușit să-l imobilizeze și să-l aresteze pentru infracțiunea de rezistență împotriva unui ofițer public.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult