Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un reporter a abandonat transmisia live pentru a salva o femeie dintr-o mașină scufundată de uraganul Helene | VIDEO

Reportul meteo al postului Fox News a întrerupt transmisiunea în direct a unei știri pentru a sări în apă și a salva o femeie blocată dintr-o mașină care se scufunda în inundațiile provocate de uraganul Helene.  

Un reporter meteo TV a întrerupt o transmisie în direct despre uraganul Helene a postului Fox News pentru a salva o femeie prinsă în mașina ei care se scufunda, scrie Sky News.

”Mă duc să văd dacă o pot ajuta pe această doamnă. Oameni buni… Mă voi întoarce”, se poate vedea spunând reporterul Bob Van Dillen în știrea transmisă în direct la Fox Weather, înainte de a se arunca în apele învolburate din Atlanta, Georgia.

Câteva clipe mai târziu, meteorologul a fost filmat întorcându-se spre cameră, cu femeia lipită de spatele lui.

Într-un interviu după salvare, Van Dillen a spus că, atunci când a ajuns la mașină, femeia era blocată în centura de siguranță, în timp ce apa îi ajunsese la gât.

Citește și
inundatie
Debby a ucis patru oameni și va lovi năprasnic în Statele Unite. ”Această furtună este uriașă”
Uraganul Helene a ucis deja cel puțin 43 de oameni în SUA

Subramaniam Vincent, director de jurnalism și etică în mass-media la Centrul Markkula pentru Etică Aplicată de la Universitatea Santa Clara, a spus că jurnalistul Bob Van Dillen este un exemplu de intersectare a rolului reporterului cu responsabilitatea umană.

Cel puțin 43 de persoane au fost ucise în patru state după ce furtuna de categoria 4 și-a deschis drumul în sud-estul SUA.

Peste 3,5 milioane de case și întreprinderi au rămas fără curent, iar în unele părți din Florida, nivelul apei a atins mai mult de 15 metri deasupra nivelului solului, potrivit Centrului Național pentru Uragane (NHC).

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult