Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un polițist a împuşcat mortal un suspect pe care iniţial voia să îl aresteze:"Las-o sau te împuşc"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un polițist american a împuşcat mortal un suspect pe care iniţial voia să îl aresteze. S-a întâmplat într-un oraş din Carolina de Nord şi episodul a fost filmat de camerele video pe care oamenii legii le aveau asupra lor.

"O să te împuşc! O să te împuşc! Opreşte-te! Lasă arma! Dacă nu îi dai drumul... Ai luat-o? Las-o sau te împuşc! Am pus mâna pe ea! Lasă arma! O, Doamne!"

Echipajul de poliţie a fost chemat să intervină într-un scandal de violentă domestică. În momentul în care oamenii legii i-au pus cătuşele suspectului, operaţiunea a degenerat.

Împuşcata, victima a fost dusă de urgentă la spital, dar medicii nu i-au mai putut salva viaţa. Cât despre cei patru ofiţeri, trei bărbaţi şi o femeie, ei au fost forţaţi iniţial să îşi predea armele şi să intre în concediu până la finalizarea anchetei.

În urma investigaţiilor a rezultat, se pare, că suspectul ar fi fost recalcitrant încă din clipa în care poliţiştii au intrat în garajul locuinţei şi i-au cerut să se legitimeze.

Citește și
Fetiță de 7 ani, împușcată de polițist în timpul unei urmăriri. Mărturia mamei copilului
Filmul evenimentelor care au condus la împuşcarea unei fetiţe de 7 ani. Ce spune mama

Pentru că a refuzat, l-au încătuşat, moment în care individul a vrut să pună mâna pe una dintre armele pe care oamenii legii le aveau asupra lor.

Dacă iniţial s-a crezut că în acest caz ar fi vorba despre un nou conflict rasial, procurorul care se ocupă de anchetă şi care este de culoare, la fel ca victima, a spus că ofiţerul care a folosit arma nu va fi acuzat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult