Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un impostor a încercat să discute la telefon cu Ministrul britanic al Apărării susținând că e premierul Ucrainei

Ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, a informat că un bărbat care pretindea că este Denis Șmihal, prim-ministrul Ucrainei, a încercat să discute cu el la telefon.

Citește aici LIVE UPDATE. Războiul din Ucraina. Ultimele informații

Ben Wallace a ordonat o anchetă imediată cu privire la modul în care impostorul a reușit să ajungă să vorbească cu el prin telefon. Referindu-se la acest incident, ministrul britanic a spus că sunt „trucuri murdare” rusești, conform Sky News. 

„Astăzi un impostor care pretindea că este premierul ucrainean a încercat să vorbească cu mine. A pus câteva întrebări derutante și, după ce am devenit suspicios, am încheiat apelul”, a spus Wallace.

Ben Wallace a fost, joi, în Polonia, unde a anunțat desfășurarea sistemului de rachete Sky Sabre, împreună cu 100 de militari.

Citește și
Rusia vrea reintroducerea pedepsei cu moartea. Medvedev: E timpul să închidem ambasadele, ne vom privi doar prin lunete
Rusia amenință Statele Unite: Avem puterea să vă punem la punct!

"Vom desfăşura sistemul antiaerian cu rază medie de acţiune Sky Sabre în Polonia, împreună cu circa 100 de membri ai personalului, pentru a arăta clar că suntem alături de Polonia, îi apărăm spaţiul aerian de orice posibilă agresiune din Rusia", a declarat ministrul Ben Wallace.

Citește și Soldat rus: Ne-au trimis drept în iad. Se pare că Unchiul Vovka (Vladimir Putin) vrea să ne omoare pe toţi

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult