Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Londonezii luptă cu hoții care fură telefoanele oamenilor în mers. Momentul în care un suspect e doborât de trecători. VIDEO

Un bărbat aflat pe o bicicletă electrică a fost oprit de trecători curajoși, la doar câteva secunde după ce a furat iPhone-ul unei femei, în Londra.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată o mulțime de oameni care se grăbesc să îl încetinească pe unul dintre presupușii hoți. Unul dintre bărbații aflați pe o bicicletă electrică s-a răsturnat și a fost rapid înfruntat de trecători, potrivit Daily Mail.

Un grup de ofițeri de poliție l-a ajuns din urmă pe bărbatul în cauză, care are 23 de ani și este din Southwark, și l-a arestat în timp ce mulțimea adunată aplauda.

„Dacă veniți în oraș cu intenția de a fura telefoane, vă puteți aștepta să fiți întâmpinați de ofițeri aflați în patrule proactive care vă vor aresta și vă vor aduce în fața justiției”, a declarat un oficial din Poliția londoneză.

Citește și
politia
Un bărbat a sărit pe fereastra unui hotel din Timișoara când i-au bătut polițiștii la ușă, în mijlocul nopții

Un suspect a fost eliberat pe cauțiune în așteptarea continuării investigațiilor. Polițiștii explorează piste pentru identificarea și arestarea suspectului rămas.

Furtul telefoanelor din mâinile trecătorilor a luat amploare în marile orașe, hoții folosindu-se de scutere sau biciclete electrice pentru a se face nevăzuți rapid.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult